Logo

Ciabattaboller - 25

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 stk - beregn 2 pr næse til buffet og 1 til varm mad. Dejen kan hæve i køleskab natten over.

50 g gær
2 spsk salt
1 l fingerlunt vand
400 g fint durummel fx fra Hven
ca. 800 g hvedemel

Rør gæren med lunt vand og salt.
Kom durummel i og tilsæt så halvdelen af hvedemelet.
Resten af hvedemelet skal tilsættes i små kopfulde, hvor der røres grundigt mellem hver.
Dejen skal være lige på grænsen til at være lidt for klistret, når man er færdig.
Kom plastfilm over dejskålen og lad den hæve en time.
Når brødet har hævet, rører man i dejen og sætter med en ske 12 boller på en bageplade med bagepapir.
Stilles i kold ovn og bages ved 225º i 15-20 minutter, til brødene lyder hule, når man banker på bunden af dem.
Skal have lov at stå to timer, før de spises, så dejen kan "sætte" sig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her