Logo

Chili Con Carne Texas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Chili Con Carne Texas


Til 4 personer


#

500 g oksekød skåret i tern
1 ds røde kidney bønner
1-2 løg
2 peberfrugter
1 dl mørk balsamico eddike
1 mørk øl
1 ds hakkede tomater 

25 g mørk chokolade
1 spsk chili-pulver
1½ tsk spidskommen
2 laurbærblade
2 fed hvidløg
1 tsk oregano
2 tsk paprika edelsüss
2 oksebouillonterninger, smuldres i
2 friske chilipebre uden stilk udkernede og hakkede
salt og peber
cremefraiche
brød (eller ris)

Brun kødet. kom løg, peber og hvidløg i og steg det.
Tilsæt krydderier (undtagen frisk chili), øl, eddike og tomat.
Lad simre i 30 min.
Tilsæt bønner og lad simre videre i 30 min.
Frisk chili tilsættes, og det simrer i yderligere 30 minutter før salt, peber, chokolade til sidst tilsættes.
Lad simre ca 10 min. ved ultra-lav varme.
Spis med brød og cremefraiche.
 
Tips: Du kan snyde lidt med tiden til sidst, hvis du har travlt, men den bliver bedst hvis den simrer længe.
Kan sagtens fryses eller gemmes til dagen efter.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her