Logo

Bruschetta med ristede peberfrugter, pesto og bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En bruschetta kan man hurtigt smække sammen og spise når som helst. Som tilbehør til drinks, som mellemmåltid, på buffeten eller som en hel ret, hvis man tager nogle stykker. De bliver både sunde og mættende med bønner og peberfrugter.
 
1 portion pesto (se opskrift)
2 peberfrugter
8 skiver italiensk landbrød
olivenolie
1 ds cannelinibønner eller andre hvide bønner
1 ds røde kidneybønner
rucola
rødløg i tynde skiver
 
Lav pestoen.
Skær hver af peberfrugterne i 4 stykker og læg dem på en plade med bagepapir.
Pensl med olie og drys med salt og friskkværnet, sort peber.
Bag grønsagerne ved 225°C i ca. 10 minutter, til skallerne er revnet lidt.
Rist eller grill brødskiverne og pensl dem med olie.
Skær peberfrugterne i tynde strimler.
Smør pesto på brødskiverne.
Læg rucola, peberfrugter og bønner på.
Pynt med lidt pesto og løgringe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.171 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her