Logo

Brød til fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

del af buffet til ca 40 personer.

2 ½ l. koldt vand
75 g gær
1 ½ kg hvedemel
1 ½ kg durumhvedemel
1 spsk salt

Rør gæren ud i vandet i en stor skål eller dejtrug, og tilsæt salt og hvedemel.
Blandingen af durumhvedemel og almindeligt hvedemel giver godt brød, men du kan også bruge rent hvedemel.
Dejen skal være ret klistret.
Læg låg over, og lad den hæve i køleskabet natten over eller i 8-1 2 timer.
Kom rigeligt med hvedemel på hænderne, og form 6 brød fordelt på 3 bageplader beklædt med bagepapir.
Bag brødene i en forvarmet ovn ved 200ºC i ca. 40 minutter.
Dejen tilberedes dagen før og bages om morgenen, den dag brødene skal spises.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her