Pølser er måske ikke den allermest spændende mad, men du kan
gøre mange ting for at pifte en pølseret op. Se hvordan her
Til 4 personer Tilberedningstid: 25-30 min.
#
1 pose kartoffelmospulver (4 portioner)
1 æg
reven muskat
1 dl reven ost
8 wienerpølser
8 tynde skiver bacon
persille, hakket til drys
*
1. Tilbered kartoffelmosen efter anvisningen på pakken.
Tilsæt æg og smag til med reven muskat.
Fordel den varme kartoffelmos i et smurt, ovnfast fad.
Drys reven ost over.
2. Skær pølserne i tynde skiver på skrå og læg dem over
kartoffelmosen.
3. Klip baconen i tynde strimler der drysses over pølserne.
4. Sæt fadet i en varm ovn (225 °C) i ca. et kvarter, til
baconen er sprød.
5. Retten serveres i fadet med persilledrys.
Der hører groft rugbrød og sennep til.