Denne helt specielle pølse-snack er lavet af Claus Holm på
TV2 og videregives hermed. Jeg ville nu kun bruge 1 øl og drikke den anden til.
Sværhedsgrad: Let
Pers. 2
#
Ingredienser
4 gode pølser med masser af kød i
2 pilsner
2 løg med skal
2 fed hvidløg
lidt stjerneanis
peber nelliker
½ l vand
2 laurbærblad
4 hotdog-brød
1 glas sennep
Garniture
1 løg, pillet og skåret i meget tynde ringe
1 spsk karry
2 spsk limesaft
salt
knust, sort peber
1 peberfrugt, i tern
1 løg, i tern
1 frisk chili
1 spsk paprika
2 spsk honning
2 tomater i tern
*
Tilberedning
Alle ingredienser, på nær pølser og brød, fungerer som lage.
Bring lagen i kog, og kom pølserne i ca. 5-7 minutter.
Grill eller lun hot-dog-brødet.
Garniture: Bland løgringe, karry, limesaft, salt og peber i
en skål.
Lad det trækker herefter.
Rist peberfrugt, løgtern, chili, paprika, honning og tomat
på en pande.
Lad det være i nogle minutter til det er blødt, men stadig
har bid.
Servering: Garnituren kommes i bunden af brødet.
Herpå pølsen, så løg og sennep på toppen.