Logo

Sauce alla Francesca

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 halvpillede jomfruhummerhaler
4 pillede og flækkede kæmperejer
4 friske hele muslinger
4 friske babycalamari med hoved (blæksprutte)
½ dl koldpresset olivenolie
1 hel fed hvidløg
½ dl Trebbiano d´Abruzzo Tratturo Reale vin
½ dl tomatkød
1 skefuld hakket persille
salt og friskkværnet peber efter ønske
4 friske basilikumtoppe til pynt 
 
Steg jomfruhummer, muslinger, kæmperejer og calamari (skåret i ringe) og hvidløg i olivenolie på en tefalpande i ca. 2-3 minutter.
Tilsæt hvidvin og damp muslingerne tildækket til de har åbnet sig.
Krydr med salt og peber.
Tilsæt tomatkød og smag til med salt og peber.
Kog saucen i ca. 5 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her