Logo

Persillesuppe med jomfruhummer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 l. hønsefond
1 stort bdt persille
2 spsk Maizena
200 g buko flødeost
2 dl piskefløde
18 friske jomfruhummerhaler
1 blæksprutte
6 vagtelæg
½ dl eddike
½ fed hvidløg
salt
peber
1 spsk olie

Hønsefonden jævnes med Maizenaen, tilsættes fløde og flødeost og koges blank.
Smages til med salt og peber.
Persillen skylles grundigt, lidt tages fra og hakkes fint.
Resten pureres i blenderen med lidt af suppen, og sigtes.
Vagtel æg pocheres i 1 / 2 min i vand tilsat eddike - skal være bløde.
Hummerhaler flækkes og renses.
Blæksprutten renses og skæres i tynde strimler på langs.
Begge dele sauteres i olie på panden og krydres med salt tilsat lidt hvidløg.
Jomfruhummer, blæksprutter og vagtelæg kommes i varme dybe tallerkner.
Suppen hældes over og de drysses med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her