med foie gras på grøn tomatpure toppet med Sevruga kaviar
Black mustard sauce:
½ dl Dijon sennep 1
1 cl blæksprutteblæk
1 dl vindruekerneolie
1 cl vinaigre
Salt, peber
Tandoori laks:
200 g letrøget laks
Tandoori krydderi
Foie gras creme:
50 g foie gras
½ dl piskefløde
Evt. lidt sauce
Grøn tomatpure:
2 vaniljesyltede grønne tomater
Kammuslinge-flan:
125 g kammuslinger
1 æg
125 g piskefløde
Salt
Pynt:
Dild
Sevruga kaviar efter "behag"
Black mustard sauce: Pisk sennep, vinaigre, blæk, salt og lidt peber sammen og tilsæt olie lidt ad gangen til tykflydende konsistens.
Smag til, og saucen er klar.
Tandoori laks: Skær den letrøgede laks ud i små firkanter.
Dyp den ene side i tandoori og den anden i "black mustard sauce".
Foie gras creme: Kog fløde og evt. lidt sauce op og blend med foie gras'en.
Frys cremen og stik den ud i passende stykker.
Tomatpure: Kør tomaterne til en glat konsistens på blenderen og smag til.
Flan: Blend kammuslinger med salt, slå ægget i og tilsæt fløde.
Pres massen gennem en fintmasket si, fyld i form, stik de frosne foie gros-stykker ned i midten og dæk hullerne med kammuslingemasse.
Bag flan'en i vandbad ved 170ºC i 10 minutter.
Tag den op og vend ud.
Anretning: Fordel den grønne tomatpure på 4 tallerkener, sæt et stykke kammuslingeflan ovenpå, top med dild og Sevruga kaviar og placer de letrøgede marinerede laksestykker.