Logo

Kold agurkesuppe med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold agurkesuppe med rejer


En dejlig sommerlig ret, hvor du kan lave både den kolde suppe klar, inden gæsterne kommer.

Arbejdstid: 20 min. 4-5 personer

 

# Ingredienser til Kold agurkesuppe med rejer:

1½, agurk (ca. 400 g)

3 dl urte- eller hønsebouillon

1 lille bundt brøndkarse eller frisk basilikum

1 dl græsk yoghurt 10%

lidt frisk citronsaft

salt og friskkværnet peber

150 g pillede rejer

brøndkarse eller basilikum

*

Sådan laves Kold agurkesuppe med rejer:

Vask agurkerne og skær ca. 275 g agurk i grove stykker.

Blend dem med kold bouillon og brøndkarse.

Tilsæt yoghurt og kør kort.

Smag til med citronsaft, salt og peber.

Si evt. suppen, hvis den er for grov.

Stil den i køleskab og lad den blive iskold.

 

Skær resten af agurken i små terninger.

Krydr rejerne med salt og peber.

Anret den kolde suppe i portionsskåle eller glas.

Drys med agurk, rejer og brøndkarse eller basilikum.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her