2 røde peberfrugter i små tern
evt. lidt frisk eller tørret chili
2 spsk olivenolie
8 valnøddekerner
300 g havtaskekæber
500 g renset spinat
1 spsk smør
Sauter peberfrugterne i olie for ganske svag varme til peberfrugterne er helt møre.
Blend dem med valnøddekerner til en glat pesto, smag den til med salt og peber (kan gøres op til en dag i forvejen).
Tænd ovnen på 220°C.
Kom havtaskekæberne i et smurt fad og fordel pestoen over fisken. Sæt dem i ovnen 6-8 min.
Slut evt. af med at grille dem en smule.
Damp spinaten i en gryde med smør og den smule vand, der hænger ved. Krydr med salt og peber.
Fordel spinaten på 4 forvarmede tallerkner og anret fisken herpå. Server frisk kogt pasta til, gerne en sort pasta med blæksprutteblæk eller en rød chili- eller tomatpasta.