1 frisk mild rød chilipeber
10 g smør
2 store fed hvidløg i tynde skiver
1 ½ tsk fintrevet frisk ingefær
300 g haricots verts i skrå stykker
¼ liter vand
½ liter Cheasy KarrySauce 1 5%
400 g svinefilet i strimler
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
200 g tørrede ægnudler
5 gulerødder i tynde skrå skiver (ca. 300 g)
Tilbehør: 240 g landbrød.
Skær chilipeberen i tynde skiver og fjern kernerne - under rindende vand. Smelt smørret i en wok eller stegepande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits hvidløg, chili, ingefær og bønner i ca. 1 ½ min.
Tilsæt vand og karrysauce.
Bring retten i kog og tilsæt kød, salt og peber.
Kog ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min.
Tilsæt nudler og gulerødder og kog videre ved kraftig varme og under omrøring ca. 6 min. - til nudlerne er "løst op" og møre, men ikke bløde. Smag til.