1000 g mager vildsvinekam med spæk
1 spsk salt
½ dl olie
Marinade:
3 dl rødvin
1 lille løg
½ citron i skiver
1 laurbærblad
1 tsk tørret knust enebær
½ tsk timian
Sauce:
5 dl stegesky + bouillon
Meljævning
salt
peber
1 spsk tomatpurè
1 spsk sherry
Evt. kulør
Kammen ridses. Den lægges i en dyb skål og overhældes med rødvin.
Alle krydderierne tilsættes.
Kødet marinerer således 1 døgn og vendes af og til i marinaden.
Stegen tørres, gnides med salt, lægges i bradepanden og pensles med olie.
Den brunes 20 min. ved 250ºC.
Fedtet hældes af bradepanden.
Steges derefter videre ved 175ºC i 1 time.
Den dryppes jævnligt med marinaden.
Skyen hældes af bradepanden og sies.
Stegen efterbrunes 5-10 min. med ovndøren på klem.
Skyen, der evt. spædes med bouillon, jævnes med lidt meljævning og smages til.
Tilsættes evt. kulør.