Logo

Varm mørksejs cappachio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g mørksejfilet
1 skalotteløg
estragon
1 dl hvidvin
2 dl fiskefond (evt. 2 dl vand og ⅓ bouillonterning)
2 dl hønsefond (evt. 2 dl vand og ½ bouillon tern)
2 tomater
20 g smør
salt
peber

Mørksej:
Skær mørksejen i tynde skiver (på samme måde som ved ved laks). Anret skiver ne i et ovnfast fad, krydre med salt og peber og lad det trække i køleskab i ca. 15 min. Stænk hvidvin på skiver ne, overdæk med alufolie og bag det i ovnen i ca. 3-4 min. ved 200 º indtil det bliver mælkehvidt.

Sauce:
Svits det finthakkede løg sammen med plukket estragon og stikle i lidt olie i en gryde. Tilsæt hvidvin, fiske-og hønsefond og lad det koge ind til det halve. (jævn evt. med Maizena)
Tilsæt tomat uden kerner, der er skåret i fine tern og smør og smag til med salt, peber og estragon.

Saucen hældes over mørksejen.

Kan serveres med ris og en grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her