Logo

Tun på den varme måde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dåser tun
bacon
radiser
løg
estradog
cremefraiche
æg
 
2 dåser tun i olie (er bedre end tun i vand, desværre) iblandes fx. pastaskruer med nykogte æg.
Æggene hakkes i fornuftige stykker som tilsættes sammen med estragon i tunen.
Derudover tilsættes tomat, radise, forårsløg og efter smag hvad der ellers findes i køleskabet.
Derudover en god cremefraiche eller græsk yoghurt blandes godt med ovenstående.

Retten peppes rigtig godt op med stegt bacon.
Bland pasta i og server med lun hvidløgsflûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.354 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her