500-600 g torskefilet
100 g sorte oliven
3 spsk koldpresset olivenolie
Salt
peber
6-8 blade savoykål
300 g cherrytomater
½ dl hvidvin
Torskefileterne skylles af og skæres i 6-8 stykker.
De sorte oliven hakkes til en grov masse sammen med olivenolien.
Savoykålets blade skilles, skylles og koges i vand indtil de bliver lettere bløde.
Torskestykkerne placeres på hvert sit blad og krydres med salt og peber.
Olivenblandingen fordeles med lidt på hvert torskestykke og blade ne foldes sammen om fisk og olivenblanding.
Torske-pakkerne placeres i et ovnfast fad. Halve cherrytomater lægges langs kanterne.
Hvidvin hældes over pakkerne og det ovnfaste fad dækkes med folie.
Torskefadet sættes i ovnen ved 185ºC i omkring 25 minutter.
Torske-pakkerne serveres med ris og de halve cherrytomater, som er blevet bløde efter turen i ovnen.