Logo

Torsk - Cabillaud

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Torsk - Cabillaud

Gør torsken i stand, men bevar skindet.
Brun den hårdt på skindsiden og afslut med nogle minutter på kødsiden.
Mos en portion kogte kartof­ler og rør dem sammen med flødeskum og hollandaise.
Tilsæt små bitte tern af en stærk chorizo pølse og hakket purløg.
Smag til med krydde­rier.
Skær violette kartofler i ultra­tynde skiver og tør dem i ovnen eller frituresteg dem i olie.
Lav en bearnaisesauce og til­sæt lidt fjerkræ bouillon, så den bliver lettere.

Anretning: Læg kartoffel­chorizomosen i bunden af tal­lerkenen.
Sæt det sprødstegte stykke torsk overnpå.
Hæld bearnaisesaucen omkring og pynt med de sprøde violette kartoffelskiver på torsken.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her