4 courgetter (á ca. 200-250 g)
røde og grønne chilier, 2 af hver
2 bundt koriander
350 g kokosmel
4-6 spsk citronsaft
4-6 spsk sojasauce
2-3 spsk tør sherry
citronpeber
3,5 dl thai-bouillon
6 spsk sesamolie, krydret
Skyl courgetterne, flæk dem på langs, skær stilkfæstet af og udhul dem.
Sæt dem til side.
Gør chilierne i stand, skyl dem, og skær dem i mindre stykker.
Skyl korianderen og slyng den tør.
Blend courgettefrugtkødet sammen med chilipeber, koriander, kokosmel, citronsaft, sojasauce og sherry. Smag godt til med citronpeber.
Fordel massen i de halve courgetter og anbring dem i stegesoen.
Hæld thai-bouillon ved og pensl grønsagerne med sesamolie.
Sæt låg på og braiser ved 200°C i ca. 45 min.
Anret de færdige, halve courgetter på varme tallerkener, og server.
Hertil passer ris.