#
1 svinemørbrad
Fyld:
1 pk pikant flødeost
lidt frossen spinat 2-4 kugler
salt og peber
1 bk champignon hakkede
Tilbehør: hasselbagte kartofter, flûtes, salat, feta ost og oliven
*
Ovnen forvarmes til 200°C og de skrællede og udskårne hasselsnartbagte kartofler sættes ind og skal have 1 time hvis de er mellemstore.
Tag en mindre gryde og lun den frosne spinat ganske langsomt op, og når spinaten ikke er frossen længere tilføjes den halve pakke pikantost, samt de hakkede champignon.
Ldt salt og peber tilsættes og hvis ønskes kan løg og små hakkede tomater også kommes i.
Tag den lyse mørbrad og skær en lomme vandret i den ene side, halvt ind.
Kom fyldet ind i og luk med kødnåle, hele vejen hen af udskæringen.
Hæld eventuelt overskydende ovenpå som topping.
Kom i ovnen 30-40 min ved 200°C og så skulle kartoflerne også være gyldne.
Server med rødvin, salat og feta og oliven.