Logo

Svinekoteletter i rødkål - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk honning
4 spsk rødvin
1 fed hvidløg
2 magre svinekoteletter
1 løg, i skiver
15 g smør
½ rødkålshoved, skyllet og skåret i fine strimler
1 æble, skrællet og skåret i terninger
1 spsk olie
1 knivspidskanel
salt og peber

Bland honning, rødvin og hvidløg sammen og mariner koteletterne i mindst 2 timer.
Læg det hakkede løg i et glasfad med smørret og sæt det i ovnen 1 minut ved 100%.
Tilsæt rødkål, æblestykker og koteletmarinaden.
Dæk til og steg 12 minutter ved 100%.
Sæt fadet til side
Forvarm bruningsfadet 6 minutter ved 100%.
Hæld saften fra koteletterne og gem dem.
Kom olien i bruningsfadet og brun koteletterne på begge sider.
Steg dem 4 minutter på hver side ved 100%.
Drej fadet under stegningen.
Læg kålen rundt om koteletterne, tilsæt salt og peber og steg yderligere 2 minutter ved 100%.
Serveres meget varmt.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her