2 spsk honning
4 spsk rødvin
1 fed hvidløg
2 magre svinekoteletter
1 løg, i skiver
15 g smør
½ rødkålshoved, skyllet og skåret i fine strimler
1 æble, skrællet og skåret i terninger
1 spsk olie
1 knivspidskanel
salt og peber
Bland honning, rødvin og hvidløg sammen og mariner koteletterne i mindst 2 timer.
Læg det hakkede løg i et glasfad med smørret og sæt det i ovnen 1 minut ved 100%.
Tilsæt rødkål, æblestykker og koteletmarinaden.
Dæk til og steg 12 minutter ved 100%.
Sæt fadet til side
Forvarm bruningsfadet 6 minutter ved 100%.
Hæld saften fra koteletterne og gem dem.
Kom olien i bruningsfadet og brun koteletterne på begge sider.
Steg dem 4 minutter på hver side ved 100%.
Drej fadet under stegningen.
Læg kålen rundt om koteletterne, tilsæt salt og peber og steg yderligere 2 minutter ved 100%.
Serveres meget varmt.
Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%