Logo

Svinekam med tunsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-8 tynde skiver stegt eller kogt svinekam
1 ds tunfisk i olie
70 g mayonnaise
1 citron
½ spsk kapers
salt
peber
Pynt
kapers
tomat
purløg

Hæld væden fra tunfisken og mos fisken groft med en gaffel. Rør den med mayonnaise, 1-2 spsk citronsaft og kapers til saucen er ensartet.

Smag til med salt og peber. Læg kødet taglagt på et fad og kom saucen over. Pynt med kapers, tynde tomatbåde og klippet purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her