4 strudsesteaks
10 g smør
1 tsk olie
½ tsk salt
peber
300 g savoykål i strimler
3 spsk rosiner
Rispilaf:
1 løg
1-2 fed hvidløg
½ grøn peberfrugt
1 gulerod
2 kartofler
1 ½ spsk olie
1 tsk Sel de vie Masala krydderi
3 dl basmatiris
7 dl vand
½ tsk salt
1 ½ dl yoghurt naturel
10 cm agurk i tern
Grønsagerne til rispilaffen skæres i mindre stykker.
Svitses i olie i en gryde.
Massala og ris svitses med.
Vand og salt hældes i og risen koger i ca. 10 min. og står herefter og
trækker i 10 min.
Strudsesteakene brunes i smør og olie på panden, drysses med salt og peber og steger videre ved jævn varme 2-3 min. på hver side.
Savojkålen lynsteges på panden og rosinerne drysses over.
Strudsesteakene lægges ovenpå kålen.
Yoghurten blandes med agurk og serveres til rispilaffen.
Serveres med grovflûtes.