Logo

Stegte skrubber med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skrubber eller rødspætter
hvedemel til panering
smør til stegning
finthakket frisk basilikum
citron

De rensede fisk trækker med et drys salt i 10 minutter.
De aftørres med køkkenpapir, inden fisken vendes i hvedemel, der er krydret med salt og peber.
Fisken brunes på begge sider, til fiskekødet kan løses fra benet.
Læg fisken på et varmt fad og kom friskhakket basilikum på panden sammen med en god klat smør.
Lad det bruse op, kom lidt over skrubberne og server resten til.
Hertil serveres desuden kogte kartofler og citronbåde og evt. gulerodssalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her