Logo

Stegt Pousin m/sauce Rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pousin
store melede kartofler
lidt olie med timian
salt
peber
rosmarin
evt. jævning
salt
peber

savojkål
olie
salt
peber

Lårene på Pousinen skæres fra og udbenes.
Det ene bryst skæres fra og bukkes sammen, den anden halvdel brunes og steges 10-15 min. Lår steges 15- 20 min. Det sammen bukkede bryst steges i ovn 15 - 20 min.
Store melede kartofler skrælles og rives på rivejern, den revne kartoffelmasse presses fri for væde, hæld lidt olie med timian og salt og peber. Massen presses op i en ringform og brunes på pande og steges færdig i ovn 170°C.

Sauce:
Pousinskrogene koges af med rosmarin, evt. jævnes, tilsæt salt og peber efter behov.

Savojkål snittes fint og sauteres i olie med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her