2 stk pangasiusfileter
2 spsk grahamsmel
1.5 spsk rapsolie eller oliemargarine
salt og peber
1 spsk pinjekerner
Rabarbersauce:
150 gram rabarber
2 dl æblejuice
2 tsk sukker
¼ fiskebouillonterning
1,5 tsk Maizena
Skær rabarberne i 2 cm stykker.
Kog 1½ dl af æblejuicen, sukker, fiskebouillon og rabarber i en lille gryde under låg i ca. 6-7 min., eller til rabarberne er helt møre.
Si væden fra, og kasser rabarbertrævlerne.
Kog væden op igen og jævn med Maizena udrørt i ½ dl. æblejuice.
Rist pinjekernerne i 1-2 min på en tør, varm pande, og lad dem køle af.
Vend fiskefileterne i grahamsmel, og krydr dem med salt og peber.
Kom fedtsstof på en slip-let pande.
Læg fiskefileterne på panden, når fedtstoffet er tilpas varmt, og brun dem først 1 min. på hver side, så fedtstoffet bliver fordelt, og færdigsteg i yderligere 2 min. på hver side.
Server med grønne bønner med feta, rucola og citronolie.