Logo

Stegt due med selleri og blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 rensede duer
½ skrællede selleri skåret i tynde trekanter (eller tern)
6-8 rosenkål
4-6 halveret blommer uden sten
1 spsk balsamico eddike
olivenolie til stegning
salt og peber

Krydr duerne med salt og peber. Steg dem i en varm ovn, 200ºC 15-20 minutter.
Rist selleri i lidt varm olie. Krydr med salt og peber.
Del bladene fra rosenkålen og kog dem i en gryde med let saltet vand i 3-4 minutter.
Steg blommerne med indersiden ned af og vend dem når de er gyldne og gennemvarme.
Tilsæt balsamico eddike på panden og krydr med salt og peber.
Anret duerne på en bund af rosenkål og anret med de gylden stegte selleri og de lune blommer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her