Logo

Stegt cuvette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 cuvette (godt 1 kg)
salt og peber
2 tsk tørret rosmarin
5 dl bouillon
 
Gnid kødet med salt, peber og rosmarin.
Læg i ovnfast fad og brun ved 250ºC i 10 min.
Dæmp varmen til 160º, hæld bouillon i fadet og steg 1 time.
Servér med glaserede grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her