1 kg kylling delt i store stykker
2 spsk olie
2 store løg i skiver
4 fed knust hvidløg
2 tsk frisk revet ingefær
1 tsk gurkemaje (gult i pulverform)
½ tsk chilipulver
3 tsk koriander
1 tsk kommen, pulver
½ tsk salt
½ kop tomatpuré
2 stænger kanel
1 kop kokosmælk
Gulerodssalat:
300 g reven gulerod
1 hakket rødløg
1 tsk frisk reven ingefær
salt
2 dl yoghurt naturel
½ grøn peber
½ dl frisk hakket persille
Varm olien på panden og kom løg, hvidløg, ingefær i og svits det hele i 3 min.
Kom turmarik, chili, koriander og kommenpulver i og svits det hele i
yderligere 2 minutter.
Kom kyllingestykkerne i og det hele svitses i ca. 4 minutter inden salt, tomat puré og kanel kommes i.
Bland det hele sammen og skru ned for varmen og læg låg på.
Lad det simre i ca. 25 minutter.
Husk at røre i gryden af og til.
Kom kokosmælk i og lad det simre i ca. 15 minutter mere uden låg.
Serveres med løse ris og gulerodssalat til.
Gulerodssalat:
Det hele blandes sammen og pyntes med frisk hakket persille.
Serveres som tilbehør til grillmad eller Srilankansk kylling med ris.
Husk at man skal blande salt og yoghurt lige inden servering, da det ellers vil danne meget væske !!