Logo

Spinatomelet med kartoffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinatomelet med kartoffel


 

Prøv en lækker spinatomelet til aftensmad. Hvis du har en rest kogte kartofler, kan du skære dem i små stykker og vende dem sammen med spinaten på panden. En rest spinatomelet er lækkert pålæg til et stykke rugbrød. Prøv også at servere spinatomelet som topping på biksemad i stedet for spejlæg.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen..

 

#

1 løg

1 fed hvidløg

250 g frisk spinat

1 spsk olie

6 æg

salt og peber

 

Tilbehør: groft brød

*

 

PIL løg og hvidløg og hak dem fint.

Skyl spinaten grundigt i koldt vand og slyng den tør.

 

SVITS løg og hvidløg bløde på en pande med olie.

Vend de friske spinatblade i og lad dem akkurat falde sammen.

 

PISK æggene sammen med salt og peber og hæld det på panden.

Bag 5-8 min. og løft lidt op i æggemassen undervejs.

Fold sammen som en omelet, når æggene akkurat har sat sig.

Vend straks omeletten ud på et fad og nyd med groft brød.

 

TIPS: Spinat er en af de rigtig sunde grønsager med højt indhold af jern, A- og C-vitamin, men det indeholder også nitrat, der kan omdannes til nitrit, som ikke ødelægges ved opvarmning. Derfor bør retter, der indeholder spinat, ikke genopvarmes.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her