1 stor grøn peberfrugt
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, pressede
2 x 425 g flåede tomater, fra dåse
1 ½ dl vand
2 mellemstore squash, hakkede
1 spsk kapers, hakkede
3 spsk sorte oliven unden sten, hakkede
2 spsk friskhakket basilikum
salt og peber
500 g spaghetti eller linguine
50 g friskrevet parmesan, ved servering
Peberfrugten befries for frø og frøstol og snittes i smalle strimler.
Lien opvarmes på en stor pande.
Hvidløget sauteres ved lav varme i ½ min.
Derefter tilsættes peberfrugt, tomater, vand, squash, kapers og oliven. Koges igennem i 20 min under omrøring. tisæt basilikum, salt og peber og rør saucen igennem.
Imens koges pastaen i en stor gryde med rigeligt vand til den er netop mør.
Serveres i varme tallerkner med saucen ovenpå og med et godt drys
parmesan.