4-5 skiver daggammelt franskbrød
1 dl mælk
6 æg
salt og peber
¼ tsk reven muskat
1 pakke dybfrossen, hel spinat, optøet
1 knsp basilikum
smør eller margarine
4 stegetomater
2 spsk danablu
2 spsk reven parmesan
*
Overhæld brødet med den kogende mælk og lad det stå 10 minutter.
Pisk æggene sammen og rør dem lidt efter lidt i brødmassen.
Tilsæt salt, peber og muskat.
Varm imens den afdryppede spinat godt igennem med basilikum og lidt salt og peber i en god klat fedtstof.
Varm fedtstof op i 2 pander og bag af brøddejen 4 små omeletter.
Belæg halvdelen af hver omelet med spinat og nogle skiver tomat og klap den anden halvdel over.
Læg dem i smurt, ildfast fad og drys med smuldret Danablu og reven parmesan.
Dryp med 1 spsk smeltet fedtstof og gratiner retten 10 minutter ved 250°C.
Server retten straks.