Logo

Skjult Mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor Mørbrad
1 bk. friske champignon
2 løg
3 tomater
2-3 fed hvidløg
Hvidløgs- eller persillesmør
6-8 kartofler
1 bakke friske minimajs
Salt
Peber

Tænd ovnen på ca. 200ºC.
Afpuds mørbraden. Rens champignons, og skær i kvarte. Skræl løg, og skær i tynde skiver. Skær tomater i tynde både. Skræl kartofler og skær i tern. Skær minimajsene i passende stykker.
Gnid mørbraden med salt & Peber. Læg den på midten af et leje af alufolie. Læg champignon, løg, tomater, kartofler og minimajs ovenpå. Drys med lidt ekstra salt & peber. Sæt lidt små "toppe" smør, fordelt overalt. Pres hvidløgsfeddene over. Pak alufolieen omkring og luk helt til. Læg "pakken" ned i en bradepande, og sæt i ovnen ca. 1 - 1 ½ time.
Retten kan serveres med ris, nye kartofler med persille, eller lignende. Spis flûtes til.
Bemærk retten er også helt fortrinlig til Grill - det anbefales dog at skære mørbraden i ca. 2 cm. tykke skiver først.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her