Logo

Skinke-kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg kogte kolde kartofler
1 rødløg
3-4 spsk hakket syltet agurk
2 hårdkogte æg
200 g kogt skinke eller hamburgerryg
1 dl cremefraiche
1 dl ymer
1 tsk fransk sennep
2-3 spsk klippet dild
½ tsk salt
groftkværnet peber

Kartoflerne skæres i skiver, rødløget i terninger.
Æggene hakkes, skinken skæres i små terninger.
Kartofler, løg, agurk, halvdelen af æggene samt skinken blandes i en skål.
Saucen røres sammen og hældes over.
Pyntes med resten af æggene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her