Logo

Skinke farsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket svinekød
1 løg, hakket
1 æg
mælk
hvedemel
1 pakke skinke
sennep og ketchup
rasp
 
Svinekødet røres til fars med løg, æg, mælk og hvedemel.
Bland skinketern i, og kom i et smurt ovnfast fad.
Ketchup og sennep røres sammen, lige dele af hver, så det dækker overfladen.
Rasp kommes oven på.
Bages ca 35 min ved 180°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her