1 løg
1 fed hvidløg
1 bdt persille
lidt porre
smør eller margarine
8 middelstore sild (eller anden god fisk)
salt
Tilbehør: Karrykartoffelsalat - se Tillæg
*
Hak løg og hvidløg fint sammen med persille og rør det sammen med 4 spsk smør eller margarine.
Klap de rensede, udbenede sild op og salt.
Fordel fyldet på sildene og luk dem sammen.
Pak hver enkelt ind i smurt alufolie og læg dem i et ildfast fad, der er smurt godt.
Stil fadet i ovnen ved 200°C i 40-50 minutter.
Server silden i pakkerne og server karrykartoffelsalat til.
Grill special
Spray folie med madlavning spray og læg et stykke fisk i midten.
Tilsæt hakket selleri, hakkede grønne løg, tomatskive og små bidder af frisk ananas.
Pres limesaft på hvert stykke fisk og støvregn lidt (oliven)olie.
Drys med lidt koriander (mindst en teske eller to for hvert stykke fisk).
Fold og luk folien omkring fisken og grill i ca 10-15 minutter.