Logo

Sild i frakke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sild i frakke

1 løg

1 fed hvidløg

1 bdt persille

lidt porre

smør eller margarine

8 middelstore sild (eller anden god fisk)

salt

Tilbehør: Karrykartoffelsalat - se Tillæg

*

Hak løg og hvidløg fint sammen med persille og rør det sammen med 4 spsk smør eller margarine.

Klap de rensede, udbenede sild op og salt.

Fordel fyldet på sildene og luk dem sammen.

Pak hver enkelt ind i smurt alufolie og læg dem i et ildfast fad, der er smurt godt.

Stil fadet i ovnen ved 200°C i 40-50 minutter.

Server silden i pakkerne og server karrykartoffelsalat til.

 

Grill special

Spray folie med madlavning spray og læg et stykke fisk i midten.

Tilsæt hakket selleri, hakkede grønne løg, tomatskive og små bidder af frisk ananas.

Pres limesaft på hvert stykke fisk og støvregn lidt (oliven)olie.

Drys med lidt koriander (mindst en teske eller to for hvert stykke fisk).

Fold og luk folien omkring fisken og grill i ca 10-15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her