250 g sauté skiver af svinefilet ½ cm tykke
½ spsk olie
Bulgursalat:
1 dl bulgur
½ agurk
2 tomater
½ løg
2 fed hvidløg
1 spsk olie
1 spsk gurkemeje
1 knsp cayennepeber
frisk mynte eller persille
Tilbehør: 150 g brød
Hæld 2 dl kogende vand over bulguren og lad det stå i 15 minutter.
Skær agurken igennem på langs og fjern kernerne med en ske.
Skær agurken i tern. Skær tomaterne i tern. Hak løg og hvidløg fint.
Kom det i en skål. Tilsæt olie, gurkemeje og cayennepeber.
Kom bulguren i koldt vand. Lad vandet dryppe af i en si.
Kom bulguren i skålen med grønsagerne.
Smag til med salt, peber og finthakket mynte eller persille.
Dup sauté skiverne tørre med køkkenrulle.
Lad olien blive godt varm på en pande. Krydr skiverne med peber.
Læg sauté skiverne på panden og vend dem straks.
Tag skiverne af panden og krydr med salt.