500 g hakket svinekød (max. 10% fedt)
2 skiver røget skinke uden fedtkant ca. 35 g
3 spsk reven ost (fx. emmentaler)
4 blade frisk salvie eller ½ tsk tørret
2 spsk hvedemel
10 g smør
Sauce:
1 ½ dl bouillon
¾ fløde 13%
Saucejævner
4 spsk purløg
Del det hakkede kød i fire.
Læg et stykke kød ad gangen på et stykke film eller alufolie.
Bred det ud i en firkant på 12 x 12 cm.
Læg en halv skive skinke, lidt reven ost og salvie på halvdelen af hver firkant.
Fold kødet over, så farspakkerne bliver aflange, og tryk dem godt til i kanten.
Vend farspakkerne i salt- og peberblandet hvedemel og brun dem ed god varme på panden i smør.
Tag kødet af panden og kassér fedtstoffet.
Hæld bouillon på panden. Læg pakkerne tilbage på panden.
Læg pakkerne tilbage på panden, og lad dem simre 5 -6 minutter under låg.
Tilsæt fløde og jævn saucen. Smag den til med salt og peber.
Tilsæt klippet purløg.