Vi har hentet
inspiration i krydderurtehaven til en denne dejlige sommerret med masser af
smag.
Arbejdstid: 15 min.
Koge/stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. Opskriften er til 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
#
2 kalveschnitzler
(250-300 g i alt)
salt og peber
1 kvist salvie
2-4 tynde skiver
lufttørret skinke
15 g smør
1 dl hvidvin
Tilbehør:
nye kartofler eller
pasta
grønsager
*
Del schnitzlerne i
halve, krydr dem med salt og peber og læg 1-2 salvieblade og ½-1 skive skinke
på hver.
Hæft evt. med
tandstikkere.
Brun schnitzlerne på
en pande med smør og tilsæt hvidvin.
Lad vinen koge
næsten helt ind.
Læg kødet på et
varmt fad og hæld væsken over.
Server straks med
kartofler eller pasta og grønsager.
Vi har kogt pasta al
dente og vendt brede bånd af squash i pastaen det sidste min. af kogetiden.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin