Det gælder om at
nyde den friske torskerogn, men den endnu er i sæson. Her i en dejlig salat.
Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: 30 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
250 g kogt
torskerogn (evt. fra dåse)
1-2 skalotteløg
(finthakket)
1 spsk kapers
10 sorte oliven
1 spsk vineddike
1 tsk dijonsennep
2-3 spsk olie
salt og peber
evt. hvidløg
grøn salat
6 cocktailtomater
(halve)
Tilbehør: flutes
eller ristet brød til
*
Skær torskerognen
(uden hinder) i skiver og læg dem i et fad.
Fordel finthakket
skalotteløg, kapers og oliven over.
Rør en dressing af
eddike, sennep og olie.
Smag til med salt og
peber og evt. hvidløg.
Fordel dressingen
over rognen og lad den trække ½ times tid.
Anret rognen med
grøn salat og tomater og giv flutes eller ristet brød til.
Se flere dressinger og skønne
salater her
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin