Salat:
75 g smuttede mandler
225 g kvark 1%
2,5 spsk mælk
1 tsk friskpresset citronsaft
½ tsk ostindisk karry
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
150 g kold, kogt kylling
1 porre i tynde ringe (ca. 50 g)
1 gulerod i korte, tynde strimler (ca. 50 g)
2,5 dl vand
¼ tsk groft salt
Tilbehør:
1 liter blandede babysalatblade (ca. 100 g)
240 g ristet landbrød i skrå skiver
Salat: Rist mandlerne i en tør pande ved jævn varme og under omrøring ca. 3 min. eller til de er gyldne. Hak mandlerne groft.
Rør kvark sammen med mælk, citronsaft, karry, salt og peber.
Del kyllingekødet i mindre stykker og vend dem i salaten sammen med de ristede mandler.
Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.
Kom porrer og gulerødder i kogende vand tilsat salt og kog dem ved kraftig varme i ca. 1 min.
Hæld grønsagerne i en sigte og brus dem over med koldt vand.
Ved serveringen: Rør salaten op og anret den på tallerkener sammen med grønsager, salat og ristet brød.
Fryseegnet: Nej.