1 kilo store rejer eller ( kogte )
4 store kryddertomater eller 1 dåse
Persille
Salt og peber
½ tsk stærk paprika
½ tsk sukker
150 gram god fetaost
1 mellemstort løg
¼ liter olivenolie
1 spsk cognac eller brandy
1 hønsebouilonterning
1 spsk hvedemel
Kom halvdelen af olien på en sautepande og det halve løg finthakket, sauter dette 1-2 minutter.
Kom rejerne ved og lad dem små simre.
Kom cognac eller brandy ved og tilsæt melet.skru ned for varmen.
Lad det hele små simre et par minutter til duften breder sig og
smagsstofferne frigives.
På en anden pande sauteres resten af løget i resten af olien, tomaterne,
sukker, salt og peber og paprikaen og hønsebouilonterningen tilsættes og skal småsimre til saucen er reduceret med ca ⅓.
Bland begge pander i et ovnfast fad læg fetaosten i skiver ovenpå og strø med friskhakket persille.
Sæt det hele i ovnen på ca 180ºC til osten er smeltet.
Server straks .