1 afpudset svinemørbrad (400-500 g )
Marinade:
1 ½ tsk tørret rosmarin
1 fed hakket hvidløg
1 ½ spsk sojasauce
1 spsk oliveolie
¼ tsk salt
½ tsk peber
½ tsk basilikum.
Sauce:
stegesky
2 dl grønsagsbouillon
majsstivelse til jævning
evt. kulør
salt, peber
Bland ingredienserne til marinaden som efterfølgende gnides ind i kødet. Lad det marinere tildækket i et fad i køleskabet i mindst 3-4 timer.
Tag så kødet op, men gem den marinade der måtte være tilbage til senere.
Brun kødet ved god varme på en slip-let pande og læg den i en lille
bradepande.
Hæld evt. overskydende marinade ved sammen med 1 dl vand og sæt det i en kold ovn.
Tænd ovnen på 160°C og steg kødet i ca. 35 min.
Lad kødet hvile i alufolie i 15 min.
Sauce:
Kog stegesky og bouillon op, jævn med majsstivelse udrørt i vand, tilsæt
evt. kulør og smag til med salt og peber.