Kyllingelår:
8 optøede, frosne kyllingeunderlår
1 æg
1,5 spsk sesamfrø
2 spsk rasp
½ tsk edelsysspaprika
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Pastasalat:
4 dl ylette
4 spsk tomatketchup
½ tsk sød chilisauce
½ tsk sukker
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl klippet karse
2,25 liter vand
2¼ tsk groft salt
300 g tørret hvid pasta fx penne
Tilbehør:
240 g groft brød
salat af 300 g cherrytomater og
300 g agurk
Pastasalat: Rør ylette sammen med ketchup, chilisauce, sukker, salt og peber. Vend karsen i og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Kyllingelår: Skyl og tør kyllingelårene godt.
Pisk ægget med en gaffel i en dyb tallerken.
Bland sesamfrø sammen med de øvrige ingredienser i en anden dyb tallerken. Vend først lårene i det sammenpiskede æg og derefter i sesamblandingen.
Læg de panerede lår i et smurt, ovnfast fad på 15 x 25 cm og steg dem midt i ovnen ca. 50 min. ved 200°C.
Pastasalat, fortsat: Bring vand og salt i kog i en stor gryde.
Kom pastaen i under omrøring og kog den ved jævn varme og uden låg 8-12 min. - pastaen skal være mør, men ikke blød.
Hæld pastaen i en sigte, skyl med koldt vand og lad pastaen dryppe godt af.
Vend den lune pasta i dressingen og smag til.
Kom pastasalaten i en skål og server den sammen med de sesampanerede kyllingelår.
Fryseegnet: Nej.