Logo

Ribbenskrone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ribben

Fyld:
1 kg hakket kalv og flæsk
1 løg groft
evt lidt hvidløg
1 spsk oregano
lidt allehånde
2 æg
lidt hvedemel
bacon
lidt vand
lidt svampe
lidt tomater

Ribbenene (bestilles) hos slagteren, og de stilles og ombindes på højkant.
Inden ribbenene stilles på højkant krydres de med salt og peber.

Fyldes med en fars:
1 kg hakket kalv og flæsk
1 løg rives groft
evt lidt hvidløg
1 spsk oregano
lidt allehånde
salt og peber
2 æg
lidt hvedemel til at samle det med.
Øverst i kronen lægges bacon.

Det hele sættes i ovnen ved 200-220°C med lidt vand i bradepanden, i
ca 1-1 ½ time
Der ristes lidt svampe og tomater på en pande, og det fordeles
rundt om kronen ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her