350 g røget hellefisk, skiveskåret
125 g hellefiskfilet
1 ½ dl piskefløde
2 æggehvider
salt
friskmalet hvid peber
sukkerærter
friske dildkviste
Dildsauce:
3 dl fiskesuppe
1 ½ dl piskefløde
1-2 spsk friskhakket dild
50 g smør
15 g hvedemel
salt
peber
Blend 125 g røget hellefisk, hellefiskfilet og æggehvider. Bland fløde i. Krydres med salt og peber. Beklæd portionsforme med de resterende røgede hellefiskskiver og fyld fiskeblandingen i. Bages i vandbad i ca. 25 min. ved 170 º.
Sauce:
Fiskesuppe og flødeskum bringes i kog på en pande. Skrù ned for varmen. Jævn med en smørbolle (smør, hvedemel) og lad det simre i nogle få minutter. Tilsæt hakket dild og smag til.
Vend portionsformene ud på tallerkner, hæld saucen uden om og arranger sukkerærterne i stjernemønster.
Pynt med friske dildkviste.