600 g rødfiskfileter
150 g pillede rejer
150 g mayonnaise
1 ½ dl cremefraiche
½ tsk dijonsennep
citron
Kogelage:
1 lille fennikel
1 gulerod
1 porre
½ l. vand
¼ fl. tør hvidvin
1 tsk salt
5 knuste, hvide peberkorn
1 bdt dild
Begynd med lagen. Kom vand og hvidvin i en gryde.
Tilsæt de rensede, delte grønsager samt krydderierne og bring lagen i kog.
Lad den småkoge under låg 10-15 minutter.
Læg rødfiskefileterne i en fladbundet gryde.
Si kogelagen over og bring den langsomt i kog.
Lad fisken simre 5-7 minutter efter størrelse og lad den afkøle i lagen. Tag fisken op og lad den dryppe af. Læg den på et serveringsfad.
Bland mayonnaise og cremefraiche.
Smag til med sennep, citronsaft, salt og peber.
Kom dressing over fisken og pynt med rejer, citronbåde og dild.
Servér retten med små kogte kartofler drysset med dildkviste.