Logo

Poulardgryde med tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 poulard
fedtstof
2 løg
1-2 fed hvidløg
1 dl tomatpure
1 ½ dl halvtør hvidvin
1 dåse flåede tomater
salt
peber
laurbærblade
timian

Del en poulard i portionsstykker og gnid dem godt med salt og peber. Brun stykkerne i fedtstof i en gryde og brun derefter 2 grofthakkede løg sammen med 1-2 delte hvidløgsfed. Rør 1 dl tomatpuré ud i 1 ½ dl halvtør hvidvin og hæld det over i gryden. Kog igennem kort og tilsæt 1 dåse flåede tomater. Krydr med salt, peber, laurbærblade og timian. Lad det snurre under låg i 45-50 minutter eller til alt er mørt. Serveres med løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her