200 g fersk kalkunbryst
1 porre
50 g små pille kartofler
50 g jordskokker
50 g rødkål
1 spsk tyttebær
2 dl usødet solbærsaft
2 dl eddike
4 dl hønsebouillon
div. persille, timian, stjerneanis og kanel
Kalkun skæres ud til snitsel og bankes ud til 15 x 15 cm.
Blancher porren, flæk i blade, læg på kalkunen og krydr med salt og peber.
Rulles og spændes op i bagepapir og film.
Pocheres i hønsebouillon i 8-10 minutter.
Kartofler koges og pilles, moses groft med gaffel.
Jordskokker skrælles og koges møre.
Hakkes groft og tilsættes hakket persille, og smages til.
Rødkål snittets groft og koges i en lage af solbærsaft og eddike, til kålen er mør (aldente), smages til med stjerneanis, kanel og timian.
Hønsefonden som kalkunen er porcheret i, koges ind til en kraftig glace som monteres med olivenolie.