Logo

Pizza med tomat, mozzarella og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det kan godt være det lyder simpelt med tomat, ost og basilikum på en pizza, men det smager fantastisk. Især pinjekernerne gør en forskel. Hvis du ikke kan undvære kød smager kylling også godt på.

 

1 ½ dl vand
25 g gær
1 tsk salt
1 spsk olivenolie
250 g pizzamel eller hvedemel

Fyld:
70 g tomatpuré
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
4 modne tomater
100 g hel mozzarella
50 g pinjekerner
frisk basilikum

*

Dej:
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt, olie og hvedemel.
Ælt dejen godt og stil den til hævning et lunt sted i ca. 20 min.
Rul dejen ud på et meldrysset bord.
Form den til 4 eller 6 minipizzaer.
Læg pizzaerne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Fyld:
Rør tomatpure med presset hvidløg og olie og fordel det på pizzabundene.
Skær tomaterne i skiver som skæres i kvarte.
Fordel tomaterne på tomatsaucen sammen med skiver af mozzarella, pinjekerner og basilikumblade .
Bag pizzaerne ved 200ºC i 10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her