Lav selv en pizzadej eller køb en færdig pizzadej.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30
min. Hævetid: 1 time. Bagetid: 15 min.
Pizzabunde:
15 g gær
2 dl lunkent vand
300 g italiensk hvedemel
1 tsk salt
1 spsk olie
Pizza:
150 g færdig tomatsauce
75-100 g revet ost
80-120 g parma- eller serranoskinke i tynde skiver
1 bundt rucolasalat
1 spsk balsamico
1 spsk olie
salt og peber
*
Rør gæren ud i lunkent vand, og tilsæt de øvrige
ingredienser i.
Ælt dejen i ca. 5 min, og lad den hæve til dobbelt størrelse
- ca. 1 time.
Del dejen i to stykker, form dem til kugler, og rul dem
flade med en kagerulle.
Smør pizzabundene med tomatsauce, og drys med revet ost.
Bag dem ved 225 °C i ca. 15 min.
Skyl imens salaten, og vend den sammen med en dressing af
balsamico, olie, salt og peber.
Fordel skinkeskiverne på de friskbagte pizzaer, og top op
med salaten.
Server straks.
TIPS: Prøv også at smøre dejen med rød eller grøn pesto i
stedet for tomatsauce.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
__________________________________